Om klubben

Stockholm Dolphins är en simklubb för masterssimmare. Klubbens medlemmar är från 25 år och uppåt, varav flera tjejer. Alla som är intresserade får gärna komma och prova hur det är att simma med oss. Vi uppmuntrar särskilt tjejer att gå med.

Vårt enda krav är att du ska kunna simma, vi har ingen simskoleverksamhet. Är du intresserad av att träna med oss kan du skicka ett mail till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Då kan vi tillsammans bestämma vilken dag som passar bäst för att du ska komma och känna på livet som delfin!

Medlemsavgiften är för närvarande 500 kronor/år. Pengarna går till största delen åt för att täcka våra medlemsavgifter i nationella och internationella simorganisationer. Därutöver tillkommer även en terminsavgift på 750 kr. Den täcker kostander för banhyra, tränare och inträde.